Ryhmät

Ryhmien kokoontumiskalenteri: syksy 2023/kevät 2024

Kaikki ryhmät kokoontuvat viikoittain (ensimmäinen kokoontuminen vko 36). Samoajat ja aikuispartioryhmä Pullasorsat kokoontuvat erillisen aikataulun mukaan kuukausittain.

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Kerran kuussa
klo 18.00-19.30 1.lk sudenpennut klo 18.00-19.30 2-3.lk sudenpennut klo 18.00-19.30 seikkailijat Pullasorsat (aikuispartiolaiset)
klo 18.00-19.30 tarpojat

Ryhmien vetäjät

Kalenteriin merkittyjen ryhmien toiminnasta vastaavat seuraavat henkilöt:

Sudenpennut (1.-3. -luokkalaiset)

  • Talitintit: Oskari Sola, Riku Salonen
  • Sinitiaiset: Hanna Uotila, Lotta Nikkilä

Seikkailijat (4.-5. -luokkalaiset)

  • Anna Jalkanen, Emma Repo, Eelis Mattila, Lauri Syrjänen

Tarpojat (6.-8. -luokkalaiset)

  • Paavo Repo

Samoajat (15-17 -vuotiaat)

  • Paavo Repo

Aikuispartiolaiset (yli 18-vuotiaat)

  • Pullasorsat: Juuso Kössi, myös henkilöille joilla ei ole aiempaa partiotaustaa. Lisätiedot ja aikataulut ryhmän omalta sivulta.

Ikäkausien kokoontumisten viikonpäivät ilmoitetaan aina syksyisin ja keväisin toimintakauden alussa. Joka viikko osallistuminen ei ole pakollista, mutta monet suoritukset jakautuvat useammalle kerralle, jolloin poissaolija voi jäädä jälkeen muista. Poissaolosta on ilmoitettava omalle ryhmänjohtajalle etukäteen. Ryhmät eivät pääsääntöisesti kokoonnu leirien ja retkien jälkeisillä viikoilla eivätkä koulujen loma-aikoina. Ryhmien ikäkausijako ei ole välttämättä sitova, uusi jäsen voi joissakin tapauksissa liittyä myös itseään nuorempien tai vanhempien ryhmään, jos ikäero on pieni ja toisessa ryhmässä on tilaa. Viikkotoiminnan vetäjien puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet löydät yhteystiedot-sivulta. Viikottaisena kokoontumispaikkana on lippukunnan kolo (Perkkoon maja, Kustavintie 1851), jollei muuta ilmoiteta. Kolon ohella tavanomainen kokoontumispaikka on kylätalo Mietola (Kirkkotie 124). Lisäksi vuoden aikana matkataan erilaisille retkille ja leireille sekä partiotaitokisoihin.