Liity jäseneksi

Sukella partioharrastuksen pariin Mietoisten Kolopuutinteissä! 

Täytä lippukunnan jäsenhakemus jo tänään! Ilmoittaessasi huollettavan lapsesi partioon muista kiinnittää erityistä huomiota siihen, ettet merkitse lapsen tietoihin omia tietojasi. Jos lapsella ei ole omaa puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta, jätä kentät tyhjäksi.

Partioon voi liittyä mukaan missä iässä tahansa, eikä koskaan ole liian vanha partioon. Suurin osa aloittaa partiotaipaleensa koulujen alkaessa seitsemänvuotiaana, mutta kaiken ikäiset uudet jäsenet löytävät varmasti mukavaa tekemistä ja innokasta seuraa lippukunnastamme. 

Mietoisten Kolopuutinteissä luonto on erityisen tärkeä osa partiota. Lippukuntamme kolo sijaitsee hienolla paikalla keskellä metsää ja mietoislaista maalaismaisemaa. Partiossa ollaan ulkona, tehdään käsillä ja tutustutaan uusiin juttuihin rennolla otteella. Leireillä taas kartutetaan elämyksiä, nautitaan mielenkiintoisesta ohjelmasta ja tutustutaan uusiin kavereihin.

Eikä partio ole vain lapsille, Mietoisissa myös aikuiset saavat partiosta harrastuksen, jota pystyy toteuttamaan juuri itselleen sopivalla tavalla. Halutessasi voit esimerkiksi toimia vetäjänä lapsiryhmässä tai vaihtoehtoisesti olla osana rentoa aikuisporukkaa ja hankkia sitä kautta itsellesi upeita uusia elämyksiä. Toivotamme siis myös kaikki lasten vanhemmat ja muutkin aikuiset mukaan partioon!