Lounais-Suomen Partiopiirin talvileiri Kuura 2024

 

Lounais-Suomen Partiopiirin talvileiri Kuura 2024 kutsuu kaikki seikkailija -ikäisistä ylöspäin Virttaan Eräveikkojen majalle Loimaalle 4.-7.1.2024. Leirille odotetaan jopa 300-500 osallistujaa. Tule mukaan nauttimaan ulkoilmasta ja leiritunnelmasta!

Leirimaksu Kuuralla on 115€. Tämä sisältää yhteiskuljetuksen, ruuat ja ohjelman, sekä 400 ensimmäiselle ilmoittautujalle leiripipon! Ilmoittautuminen on nyt auki ja kestää syyskuun loppuun.  https://lounaissuomi.partio.fi/nyt/talvipiirileiri-kuura/ilmoittautuminen/

Leirille on mahdollista anoa stipendiä, anomus täytetään ilmoittautumisen yhteydessä. Leirille ilmoittautumisesta lisätietoa Ilmoittautuminen välilehden alla.

Leiripäivät koostuvat ulkona tapahtuvista leiriaktiviteeteista, maittavista lämpimistä aterioista, nuotion loimusta pimeissä illoissa ja leirikavereiden kanssa yhdessä hengailusta.

Yöpyminen leirillä tapahtuu puolijoukkueteltoissa, joissa on kamiina. Telttakunnat muodostetaan lippukunnittain tai alueittain. Leirille on mahdollista lähteä myös yksin, tai kaverin voi pyytää jopa toisesta piiristä mukaan! Jokaiselle osallistujalle löytyy varmasti telttapaikka. Tavoitteena on, että piirin jokaisesta lippukunnasta olisi Kuuralla osallistuja!

Talviretkeily asettaa varusteille omat vaatimuksensa. Syksyn mittaan kannattaakin hyvissä ajoin tarkistaa löytyykö kaapista oikean kokoista lämmintä ja vedenpitävää ulkovaatetta, sekä tehdä mahdollisia tarvittavia hankintoja ennen leiriä. Koska ulkona ollaan koko leirin ajan, niin vaatetta tulee olla hieman enemmän, kuin tavallisena ulkoilupäivänä.

 

Lisätietoja: https://lounaissuomi.partio.fi/nyt/talvipiirileiri-kuura/