Lounais-Suomen Partiopiirin kevätparaati

Lounais-Suomen Partiopiirin kevätparaati järjestetään jälleen sunnuntaina 7.5.
Paraati on koko piirin yhteinen partiovuoden lopetus ennen kesää ja leirejä. Aluksi kaikki lippukunnat kokoontuvat Tuomiokirkolle yhteiseen kenttäjuhlaan. Tämän jälkeen alkaa itse paraati, jossa muun muassa kisataan osallistumisaktiivisuudessa. Lippukuntamme on viime paraateissa pärjännyt upeasti näissä kilpailuissa ja kannustammekin kaikkia lähtemään reippaasti mukaan! Ilmoittaudu paraatiin sekä bussikuljetukseen viimeistään 1.5. tästä linkistä:

Lippukunta järjestää kaikille yhteiset paraatiharjoitukset kevätjuhlan yhteydessä keskiviikkona 19.4. klo 18.00 alkaen Mietoisten seurakuntakodin pihalla, jolloin harjoittelemme paraatimarssia, rivistöjä, ohimarssia ja huutoa.

Paraatipäivänä lippukunta kokoontuu klo 12.00 Mietoisten seurakuntakodille. Ole ajoissa paikalla, jotta ehdit mukaan marssin kenraaliharjoitukseen. Sen jälkeen lähdemme bussilla Turkuun, jossa paraatiohjelma alkaa 14:00 (itse paraatimarssi alkaa noin 14.30) Tuomiokirkolla ja päättyy Kaupunginteatterille, missä myös bussi odottaa meitä.
Paluuaikaa on vaikea arvioida, mutta yleensä olemme olleet takaisin 16:00-17:00, riippuen tietenkin siitä kuinka nopeasti pääsemme marssimaan. Ilmoitamme ikäkausien whatsapp-ryhmissä, kun pääsemme lähtemään Turusta.

Pukeutuminen paraatiin:
– Partioasu ja -huivi (sudenpennuilla sudenpentujen college paita, muilla partiopaita).
– Pojilla tummat housut (ei farkut)
– Tytöillä tumma hame tai shortsit (ei farkkukangasta) ja tummat sukkahousut.
– Kaikilla tummat kengät.
– Sudenpennuilla väiskipipo, muilla baretti.

Osallistuminen on varusteita tärkeämpää eli vaikka varusteesi eivät ole ohjeiden mukaiset, ei se estä osallistumistasi! Jos et saa hankittua täysin ohjeen mukaisia asusteita, tule silti paraatiin. Tärkeämpää kuin täysin oikea pukeutuminen on reipas osallistuminen!

HUOM! Tarpeeksi lämmintä vaatetta alle. Sateen sattuessa läpinäkyvä sadetakki. Takit ja laukut voi jättää bussiin.

Jos ilmenee kysyttävää, lisätietoja saat oman ryhmäsi johtajalta

Nähdään Paraatissa!