Pullasorsat – aikuisten oma partioryhmä

Tule sinäkin mukaan aikuispartioon!

Syksyllä 2018 aloitettu aikuispartiotoiminta on suunnattu kaikille täysi-ikäisille partiotaustaan katsomatta. Tulet sitten mukaan täysin uutena harrastajana tai jo vuosia partiossa olleena, löydät varmasti itsellesi ryhmästä samanhenkistä seuraa. Jos olet kiinnostunut luonnossa olemisesta, yhdessä tekemisestä ja uusien asioiden oppimisesta rennolla otteella, tule ehdottomasti mukaan! Kuukausittain kokoontuvan pullasorsat-ryhmän syksyn ohjelman näet alta, myös kaikki aktiiviset osallistujat saavat jatkossa vaikuttaa tulevan toiminnan sisältöihin ja aikatauluihin. Toiminta on Mietoisten Kolopuutinttien ja Mynämäen Maahisten yhdessä järjestämää.

KEVÄÄN 2019 OHJELMA

  • La 26.1. klo 10.00 – 15.00: Päiväretki ja kevään toiminnan suunnittelu / Kurjenrahkan kansallispuisto, Vajosuo, Rusko
  • Ma 25.2. klo 19.30 – 21.00: Fiksut retkivarusteet / Scandinavian Outdoor, Kuninkoja. Ennakkoilmoittautuminen viimeistään 20.2.
  • La-su 23.–24.3.: Yöretki / Leijankämppä, Mynäjärventie, Nousiainen
  • Ma 8.4. klo 18.00 – 20.00: Geokätköily / Mietoisten Kolopuutinttien kolo
  • La 18.5.: Kalastusretki / Mietoistenlahti

Lisäksi kevään ohjelmassa partion jäsenenä oleville aikuisille, Lounais-Suomen Partiopiirin järjestämänä. Ilmoittautuminen L-SP:lle Kuksan kautta. Ohjeen Kuksan käyttöön voit ladata tästä.

Ota yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan toimintaan!

Albert Vallunen (Mietoisten Kolopuutintit) | 040 562 8587 | albert@vallunen.fi

Venla Viitasalo (Mynämäen Maahiset)| 040 052 3378 | venla.viitasalo@hotmail.com

AIkuispartion kustannukset ja ehdot 

Lippukuntien jäsenille toiminta on maksutonta. Uudet jäsenet voivat kokeilla aikuispartiota kolme kertaa maksutta. Tämän jälkeen mukana voi jatkaa maksamalla jomman kumman lippukunnan jäsenmaksun, jonka suuruus riippuu valittavasta lippukunnasta.  Mietoisten Kolopuutinteillä yli 18-vuotiaan jäsenmaksu vuonna 2019 on 65 euroa (alaikäisten perhejäsenten 55 euroa). Jäsenmaksun maksaneet voivat osallistua myös kaikkeen muuhun lippukuntien ja muiden partiojärjestöjen järjestämään toimintaan. Kokoontumiskertojen erikoisohjelmasta, kuten esimerkiksi retkistä saatetaan periä erillinen maksu.

Aikuispartio on tarkoitettu vain yli 18-vuotiaille joten perheen lapset jäävät kokoontumiskerroilla kotiin. Lippukuntien jäsenet on vakuutettu partiovakuutuksella, vielä jäseneksi liittymättömien tulee huolehtia omasta vakuutusturvastaan. Toiminta on päihteetöntä ja toimintapaikan lähiympäristö on myös savuton.